JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA PRIPADNIKA CILJANE SKUPINE ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU „ZAŽELI – PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE“

Lokalna akcijska grupa Slavonska Ravnica planira se javiti na natječaj i prijaviti projekt na Poziv iz Programa  „Zaželi- prevencija institucionalizacije“. Kako bih bili što precizniji o potrebama područja LAG-a koje obuhvaća 11 JLS-a (Bukovlje, Donji Andrijevci, Garčin, Gornja Vrba, Gundinci, Klakar, Oprisavci, Sikirevci, Slavonski Šamac, Velika Kopanica i Vrpolje) potrebno nam je da utvrdimo interes korisnika.

Pozivamo vas da informaciju podijelite sa svojim poznanicima i ispunite obrazac iskaza interesa za sudjelovanjem u projektu potrebitima najkasnije do 8 .rujna 2023. godine.

U koliko vam treba pomoć slobodno nas možete kontaktirati na telefon: 035/451-094 ili info@lag-sr.com ili dolaskom u ured na adresu: Vrpolje, Trg dr. Franje Tuđmana 1  (zgrada Općine Vrpolje).

U prilogu Javni poziv  i obrazac prijave korisnika.

 

Više o samom Pozivu na dostavu projektnih prijedloga „ZAŽELI – PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE možete pronaći na:

https://esf.hr/esfplus/natjecaji/socijalno-ukljucivanje/zazeli-prevencija-institucionalizacije/

 

Pročitaj više

Konačna rang lista 9. LAG natječaja za T.O. 2.1.3. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“

Lokalna akcijska grupa “Slavonska Ravnica” dana 22.05.2023. godine donosi Konačnu rang listu za T.O. 2.1.3. „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“,  a koji je sukladan T.O 7.4.1. iz Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020.

Prihvatljivi prijavitelji su isključivo sa područja LAG obuhvata, a to su općine: Bukovlje, Donji Andrijevci, Garčin, Gornja Vrba, Gundinci, Klakar, Oprisavci, Sikirevci, Slavonski Šamac, Velika Kopanica, Vrpolje.

Na natječaj LAG-a pristiglo je ukupno 2 zahtjeva od čega će se financirati njih oba. Ukupna vrijednost  alokacije iznosi 73.021,41 eura odnosno 550.179,81 HRK.

Sredstva potpore osiguravaju se iz proračuna Europske unije i državnog proračuna Republike Hrvatske, od čega Europska unija sudjeluje s 90%, dok Republika Hrvatska sudjeluje s 10%.

U nastavku možete vidjeti Konačnu rang listu.

Konačna rang lista za T.O. 2.1.3_2023
Pročitaj više

Objavljen 9. LAG Natječaj za T.O. 2.1.3 „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“

Lokalna akcijska grupa dana 20.02.2023. godine objavljuje 9. LAG Natječaj za T.O. 2.1.3 „Ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Pročitaj više

OBAVIJEST o odabiru i zapošljavanju Radnica za potporu i podršku starijim i/ili nemoćnim osobama

U nastavku objavljujemo obavijest o odabiru i zapošljavanju Radnica za potporu i podršku starijim i/ili nemoćnim osobama za prijem u radni odnos na određeno vrijeme na projektu „OAZA – Osnažene, Aktivne, Zaposlene, Ambiciozne II“ – Kodni broj: UP.02.1.1.16.0002, kroz trajni otvoreni poziv „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena – faza III“

U prilogu možete skinuti obavijest sa popisom osoba koje je Upravni odbor odabrao sukladno Javnom pozivu UP.02.1.1.16 i Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava, Kodni broj: UP.02.1.1.16.0002 i sa kojima će se sklopiti ugovor o radu na neodređeno vrijeme.

Navedene kandidatkinje biti će pozvane na potpisivanje Ugovora o radu na određeno vrijeme 31. siječnja 2023. godine s početkom u 12.00 sati u prostorije Lokalne akcijske grupe „Slavonska Ravnica“ Trg dr. Franje Tuđmana 1, Vrpolje.

Pročitaj više

OBAVIJEST KANDIDATKINJAMA KOJE NISU ISPUNILE FORMALNE UVIJETE JAVLJANJEM NA JAVNI POZIV– ZA PRIJAM U RADNI ODNOS NA ODREĐENO VRIJEME NA PROJEKTU: “OAZA – OSNAŽENE, AKTIVNE, ZAPOSLENE, AMBICIOZNE II”- KODNI BROJ PROJEKTA: UP.02.1.1.16.0002

Povjerenstvo za provedbu Javnog poziva sastalo se dana 20. siječnja 2023. godine kako bi razmotrilo prijave koje su pristigle na javni poziv i utvrdilo da 11 kandidatkinja ne ispunjava formalne uvjete Javnog poziva.

Sve kandidatkinje koje nisi ispunile formalne uvijete javnog poziva biti će obaviještene pisanim putem o razlozima neispunjavanja formalnih uvijete.

Obavijest o neispunjavanju formalnih uvijete natječaja biti će im poslana putem dostavne službe.

Pročitaj više